BA'ZI KONTAKT FE'LLARINING SEMANTIK XUSUSIYATLARI - Najmiddinova Sevinch; Shermatova Nigora Isoqulovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ba’zi kontakt fe’llarinig semantic xususiyatlari,fe’llarning dinamiklik hamda zamon bilan bog’lik belgilari haqida umumiy ma’lumot berilgan. Shuningdek fe’llarning aspektual ma'nolarning asosiy belgilari bilan bir qatorda ingliz fe'lining o'ziga xos xususiyatlari haqida ma’lumot beriladi.