TA’LIM MADANIYATINI SHAKLLANTIRISHNING USTUVOR YO’NALISHLARI - Elmuradova Surayyo Abdijalilovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada jamiyat taraqqiyotida ilm-fanning ahamiyati, ta’lim madaniyatini shakllantirishning muhim omillari, madaniyatning ta’limga ta’siri kabi masalalar yoritilgan.