MAKTABGACHA TA‘LIM TIZIMIDA DIDAKTIK O‘YINLAR VA DIDAKTIK O‘YINLARNI TASHKIL ETISH METODIKASI - Usmanova Shaxnoza Abdumannopovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: hozitgi sharoitda kundan-kun rivojlanib kelayotgan maktabgacha ta‘lim tizimidagi yangi islohotlar, òyin uslubida ta‘lim - tarbiya berish, o‘yin turlari, didaktik o‘yin hamda uning metodikasi va bolaning so‘z boyligini faollashtirish, yangi so’zlar bilan tanishtirish, ijobiy muloqot qobiliyatlarini, faol hayotiy pozitsiyani tarbiyalash to‘g‘risida so‘z boradi