MUSHAKLAR TO’GRISIDA MA’LUMOT. MUSHAKLARNING TARAQQIYOTI. MUSHAKLARNING YORDAMCHI APPARATI. - Zikrillaev Farrux Abdurashitovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
1.Yuza muskul - yuza qavat • m.trapezius • m.latissimus dorsi • m.rhomboideus major et minor • m.levator scapula -chuqur qavat • m.serratus posterior superior • m.serratus posterior inferior 2.Chuqur muskul - yuza qavat • m.splenius capitis • m. splenius cervicis • m. erector spinae - o’rta qavat • m.transversospinalis -chuqur qavat • m.interspinales • m.intertransversarii • M.Latissimus dorsi