YANGI O‘ZBEKISTONDA GENDER TENGLIGI - Yorqulova Mohinur Shokir qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada Yangi O‘zbekistonda hozirgi kunda ayollarga yaratib berilayotgan shart-sharoitlar, gendr tengligi, milliyligimizning har yerda tutgan o‘rni haqida so‘z boradi.