JAMIYATDA UMUMXALQ TILINING KO‘LAMI SCALE OF NATION LANGUAGE IN SOCIETY - Qudratova Sayyora Ziyadulla qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada umumxalq tilining shakllanishi, keng ko‘lamligi, ijtimoiy hayotdagi o‘rni va vazifalari haqida so‘z boradi. Shuningdek, umumxalq tilining adabiy til bilan munosabati, ular orasidagi farqlar bilan birgalikda uzviy bog‘liqliklar borasida fikr-mulohazalar yuritilgan.