TA’LIM MUASSASALARIDA MEDIA-TA’LIMNI JORIY ETISH ZARURATI VA ISTIQBOLLARI. - Bekmurodova Malika (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:Ommaviy axborot vositalarining keng tarqalganligi va axborotning tez tarqalishi bilan belgilangan davrda ta'lim muassasalarida media- ta'limning o'rni tobora muhim ahamiyat kasb etmoqda. Murakkab mediani tanqidiy tahlil qilish, baholash va navigatsiya qilish qobiliyati talabalarning bilimli va mas'uliyatli fuqaro bo'lishlari uchun juda muhimdir. Ushbu maqola media-ta'limni ta'lim o'quv dasturlariga integratsiya qilishning dolzarb ehtiyojini va talabalar o'rtasida mediasavodxonlik, tanqidiy fikrlash va axloqiy faollikni rivojlantirishning istiqbolli istiqbollarini o'rganadi.