SHAXSLARDAGI TЕMPЕRAMЕNT TUSHUNCHASINING MAZMUNI, PSIXOLOGIYADA OʻRGANILISHI - Muxammadiyeva Nodira Ismoilovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada inson psihologiyasi temperamentining kelib chiqishi va turlari taxlil qilingan.