MATOLARNI BО‘YALGANLIK DARAJASINI ANIQLOVCHI SPEKTROKOLORIMETRNI LOYIHALASHTIRISH. - YULDASHEV SUROJIDDIN XASANOVICH (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anaotatsiya: Maqolada rangni aniqlash usullari loyihalashtirishga kerak bo’lgan arduino mikrokontrolleri, TCS230 rang sensori, suyuq kristalli indikatorlar haqida maumotlar keltirilgan. Hamda kontrollerga yuklash uchun dastur va olinadigan natijalar keltirilgan.