ISSIQLIK ELEKTR MARKAZLARIDAGI 27MVTLI GAZ TURBINA QURILMASINING ISSIQLIK HISOBI - J.Normuminov; M.Mirusmonov (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA. Ushbu maqolada isiqlik va elektr energetikasi sohasida gaz va bug‘ turbinalarining F.I.K va issiqlik elektr markazlaridagi 27MVtli gaz turbina qurilmasining issiqlik hisobi o‘rganilgan bo‘lib nazariy jihatdan hisob kitoblar olib borilishi tahlil etilgan. Sanoatda issiqlik va isitish tizimlarining o‘rni, hozirgi holati nazariy va amaliy usullar orqali tahlil etilgan.