BO‘LAJAK O‘QITUVCHINING KASBIY IMIJI - Otanazarova Mohirahon Xamidbekovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Maqolada bugungi kunda jamiyatimiz talab qilayotgan, zamon talablariga javob beradigan, yuqori malakali har tomonlama yetuk bo‘lajak pedagog kadrlarimizning kasbiy imijiga qo‘yilayotgan talablar va ularni shakllantirish borasida fikr yuritilgan. Bo‘lajak o‘qituvchilarning kasbiy imijini shakllantirishning dolzarbligi hamda pedagogogning kasbiy imijini takomillashtirishda e’tibor berish kerak bo‘lgan jihatlar haqida tavsiyalar keltirib o‘tilgan.