AQILLI SHAXAR QURISH TAMOYILLARI - Jumanova Zuxra; Rajabova Odina (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada “aqlli shahar” kontsepsiyasi asosiy tamoyillari, maqsad va vazifalari keltirilgan. Dunyoning megapolis shaharlarida aqlli shahar tamoyillari tahlil qilingan va tegishli xulosalar berilgan.