TALABALARNI KREATIV QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISH. - Farxodova Dilnoza Qudrat qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biz talabalarning ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish muhimligini ko'rib chiqamiz va guruhda ijodkorlikni rivojlantirishning samarali strategiyalari va yondashuvlarini o'rganamiz. Ta'limdagi ijodkorlikning ahamiyatini tushunish va innovatsion amaliyotlarni qo'llash orqali biz talabalarga ijodiy salohiyatini ochish, tanqidiy fikrlash va dunyo bilan xayoliy va mazmunli aloqada bo'lish imkoniyatini berishimiz mumkin.