IMKONIYATI CHEKLANGAN BOLALARDA YAKKA TARTIBDAGI TA’LIM TARBIYANING TASHKILIY ASOSLARI. - Joniyeva Tursunoy Boboxon qizi; Ashurova Shohsanam (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Imkoniyati cheklangan bolalarni yakka tartibdagi ta’lim tarbiyasining tashkiliy asoslari va bu ta’lim to’g’risida qabul qilingan qonunlar to’g’risida so’z yuritilgan.