DEFEKTOLOGIYA FANINING O’ZBEKISTONDA RIVOJLANISH BOSQICHLARI - Adhamova Ma‘muraxon Akbarjon qizi , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada aqliy va jismoniy rivojlanishda buzilishlar yuz bergan bolalarni o`rganish, o`qitish, tarbiyalash va mehnatga tayyorlash haqidagi fan bo`lgan defektologiyaning maqsadi anomal bolaning kamol topish xususiyatlari muhokama qilingan.