QUMDARYO SEL TASHLAMA KANALI VA INSHOOTINI HOZIRGI HOLATINI XARAKTERISTIKASI - Mamarasulov Sobir Raxmonqul o‘g‘li , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Qumdaryo sel tashlama kanali haqida ma’lumotlar, hozirgi holati, sel tashlamani suv o‘tkazish qobiliyati kanaldagi deformatsiya ishlari keltirib o‘tilgan.