USTOZ-SHOGIRD AN’ANALARI ASOSIDA AMALIY BEZAK SAN’ATI MASHG‘ULOTLARIDA TALABALARNING BADIIY-IJODIY QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISH OMILLARI. - D.T.Xaytmetov , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya Mazkur maqola ustoz-shogird an’analari asosida amaliy san'at mashg`ulotlarini o`qitish jarayonida zamonaviy yondashuvlar va innovaciyalarni qo'llash, zamonaviy yondashuvlarni tatbiq qilish uchun zarur bo'lgan bilim va ko'nikmalarni shakllantirish, shuningdek amaliy mashg`ulotlarda zamonaviy ta'lim vositalardan foydalanish ko'nikmalari hamda badiiy ta`lim integratsiyasining rivojlanishiga qaratilgan.