INVESTITSIYA MUHITINI BARQARORLASHTIRISH ORQALI KORXONALARGA QO’SHIMCHA MOLIYAVIY RESURSLARNI JALB ETISH IMKONIYATLARI. - Hamidova Shahzoda Odiljanovna ,; Usmonov Azizbek Qudratbek o’g’li , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola investitsiya muhitini barqarorlashtirish orqali korxonalarga qo'shimcha moliyaviy resurslarni jalb qilish strategiyasini o'rganadi. U investitsiya qarorlariga ta'sir qiluvchi asosiy omillarni o'rganadi, tegishli adabiyotlarni tahlil qiladi va investitsiya barqarorligini oshirish usullarini taklif qiladi. Natijalar samarali amaliyot va ularning korxona o'sishiga ta'sirini ta'kidlab, xulosa va takliflar bilan yakunlanadi.