ЎСМИРЛАРНИНГ КАТТАЛАР БИЛАН БЎЛАДИГАН МУЛОҚОТИ ВА УНИНГ ЎРНИ. - Норбаева Дилноза Жумабаевна , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация :Ушбу мақолада оилада фарзанд тарбияси ота ва она фарзанди мулоқотининг ўрни, бу мулоқотнинг ўсмирлар хаётига таъсири хақида маълумотлар берилган.