YARIMO'TKAZGICHLI MATERIALLARDAN FOYDALANISHDAGI ISTIQBOLLI REJALAR - Fozilova Nasiba Nozimjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Ushbu maqolada fan-texnika rivojlangan jamiyatda zamonaviy elektronika sohasining ahamiyati haqida fikrlar bildirilgan. Yarimo’tkazgichlar va yarimo’tkazgichli materiallardan foydalanish ularning zamonaviy elektronika sohalaridagi o’rni xususida qayd etilgan