STRESSNING KELIB CHIQISHI VA PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Jamgurova Shohida Duyshanbayevna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hozirgi kundagi asosiy muammolardan biri boʻlgan insonlarning ruhiy muammolari, stress haqida yoritilgan. Shu bilan birgalikda maqolada umumiy olingan ma’lumotlarga asoslanib bir qancha yechimlari ham keltirib oʻtilgan.