BANKLARDA MUAMMOLI KREDITLAR BILAN ISHLASH YO‘LLARI - Giyaev Rustamjon Abdurasulovich, (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
O‘zbekiston Respublikasi Prezidenti Sh.M.Mirziyoev ta’kidlaganidek, “muammoli kreditlarni qaytarish banklarning imkoniyatlarini yanada kengaytirishini, ularni undirish bo‘yicha banklar, qarzdor korxonalar, kompaniya va uyushmalar, hududlar rahbarlari birgalikda ish olib borishi zarurligi lozim”.