LOTIN TILI SIFATLARI VA DARAJALARI YASALISHINING MUHIM XUSUSIYATLARI - Xafizova Muxarram Nematilloyevna ,; Xalimova Yulduz Salohiddinovna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada sifat so’z turkumi va uning darajalarining yasalishi, uning tuzilish qoidalari haqida fikr yuritiladi. Sifat darajalari qatnashgan anatomik terminlarni tarjima qilishda e’tiborli jihatlar va moslashgan aniqlovchili terminlarni tarjima qila olish malaka va ko’nikmalarini rivojlantirish masalasi ko’riladi.