OILADAGI IJTIMOIY NIZOLARNI PSIXOLOGIK O‘RGANISH VA ULARNI BARTARAF ETISH - Boboyorova Malika Kamoliddin qizi , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oiladagi nizolarni o‘rganish va ularni ijtimoiy tasavvurlarni shakllantirish orqali bartaraf etishning pedagogik-psixologik xususiyatlari haqida so‘z boradi.