BOSHLANG'ICH SINF O'QUVCHILARINI KASB - HUNARLAR BILAN TANISHTIRISHDA TEXNALOGIYA FANI VA UNING AHAMIYATI - Xolmirzayeva Zulayxo , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang'ich sinf o'quvchilarini kasb - hunar bilan tanishtirish yo'llari , usullari , zamonaviy kasblar haqida ma'lumotlar beriladi