BUGUNGI TA’LIM–TARBIYA JARAYONIDA PSIXOLOGIK- XIZMATNING O’RNI VA AHAMIYATI - Tojiboyeva Nargiza Axmatjanovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada butun respublikamizda ta’lim sifatini oshirish, uni jahon miqyosida oldingi o’rinlarga olib chiqish uchun kelajak avlodni yetishtirib beruvchi kuchli – pedagog va psixologlar jamoasini mukammal darajaga yetkazish masalasiga alohida e’tibor qaratilgan. Buning uchun bo’lajak pedagoglarni, ya’ni talabalarni yuqori ta’lim texnologiyalari bilan ta’minlash, ularda ruhiy va ilmiy potensialini oshirish masalalari muhokama qilingan.