PSIXOLOGIK HIMOYA MEXANIZMLARI - Hazratqulova Lobar Toʻrabek qizi , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada shaxsning psixikasi bilan bog‘liq masalalar va unga ta’sir ko’rsatuvchi omillar xususida qayd etilgan.Shuningdek, psixologik himoya mexanizmlari va uni shakllantirish masalalari haqida ma’lumot berilgan