AVTOMOBIL DVIGATELINI SOVUTISH TIZIMINING VAZIFASI - Abduraxmonov Ruzimuxammad , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:Maqolada avtomobil dvigatelini sovutish tizimining vazifasi va sovitish tizimining konstruktsiyasining tuzilishi va ularning ishlash printsipi to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.