YOSHLAR BANDLIGINI TA’MINLASHDA OLIB BORILAYOTGAN ISLOHOTLAR HAMDA YOSHLARNI KASB-HUNARGA YOʻNALTIRISHNING MUHIM PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Akbarov Axrorbek Iminjonovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada iqtisodiyotni innovatsion rivojlanish sharoitida aholi ish bilan bandligining ijtimoiy-iqtisodiy mohiyatiga xos xususiyatlar, kasb-malaka guruhlari bo‘yicha taqsimlanishdagi qonuniyatlar Ishsizlik holatini hal etishga qaratilgan chora-tadbirlar kambag‘al va ishsiz fuqorolarni tadbirkorlikga jalb qilish,ularni kasb-hunarga o‘qitish holatlari o‘rganib chiqilgan va yoritilgan.