TALABALARNI OMMAVIY SPORT SOG'LOMLASHTIRISH FAOLIYATIGA TAYYORLASHDA PEDAGOG KASBIY KOMPETENTLIGINING AHAMIYATI - O'zganboyev Dilyorbek Doniyorbek o'g'li , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada talabalarni ommaviy sport sog'lomlashtirish faoliyatiga tayyorlashda pedagogning kasbiy kompetentligining axamiyati va ular faoliyatining mazmuni xaqida so‟z yritilgan.