ЗАХИРАНИ АВТОМАТИК УЛАШ МОБИЛЬ ҚУРИЛМАСИНИ(МОБИЛЬ АВР-0,4 КВ) ФУНКЦИОНАЛ СХЕМАСИНИ ИШЛАБ ЧИКИШ. - Эгамов Дилмурод Абдураимович; Мирзакаримов Отабек (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация:Схемани ишлаб чиқишда ярим ўтказгичли тиристорларнинг ярим ўтказгичли диодлар билан параллел қарама-қарши уланган варианти қўлланилган.