INGLIZ TILI FANI DARSLARINI 4K MODELI ASOSIDA TASHKIL ETISHDA KREATIV FIKRLASH MUHITDAN FOYDALANISH USULLARI. - Yoqubova Malikabonu Qobiljon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola 4K modelining—tanqidiy fikrlash, ijodkorlik, muloqot va hamkorlikning ingliz tili darslariga integratsiyasini o'rganadi. Ijodiy fikrlash muhitidan foydalangan holda, ushbu yondashuv talabalarning faolligini va o'quv natijalarini oshirishga qaratilgan. Gazeta tegishli adabiyotlarni ko'rib chiqadi, samarali usullarni bayon qiladi, amaliy qo'llanmalardan olingan natijalarni taqdim etadi va o'qituvchilar uchun xulosa va takliflarni taqdim etadi.