KREATIV FIKRLASHGA YO‘NALTIRISH ASOSIDA DARSLARNI TASHKIL ETISH YO‘LLARI. - Yoqubova Malikabonu Qobiljon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada o'quvchilarning kreativ fikrlashga yo'nalishini oshiradigan darslarni tashkil qilish usullari o'rganilgan. Turli pedagogik strategiyalarni birlashtirib, o'qituvchilar innovatsiyalar va muammolarni hal qilish ko'nikmalarini rivojlantiradigan muhitni rivojlantirishlari mumkin. Maqolada ta'limdagi kreativ fikrlash bo'yicha mavjud adabiyotlar ko'rib chiqiladi, sinflarni tashkil etishga tizimli yondashuv taklif etiladi va ushbu usullarni Real sharoitda amalga oshirish natijalari muhokama qilinadi.