INGLIZ TILI LEKSIKASINI O’RGATISHNI METODIK TASHKIL ETISH MASALALARI - Mamadaliyeva Gulbahor Arabjanovna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:Chet til o’qitish metodikasida til materiali mufassal tadqiq etilgan soxalardan biridir. Nutqda fikrni ifodalash yoki ifodalangan fikrni tushunib olish uchun til materialini qo’llay bilish talab etiladi.