MONOLIT BETONNING MUSTAHKAMLIGINI BAHOLASH - Amirov Temurbek Tursoat o‘g‘li , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsita: monolit sementabeton juda keng qo’llaniladigan qurilish materiali bolib, ishlatish sharoiti va qurilayotgan avtomobil yo‘llarining vazifasiga qarab monolit va yig’ma turlari qo’llaniladi.