DARS O‘TISH JARAYONIDA INNOVATSION TEHNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH USUL VA VOSITALARI - Muhammadjonova O‘g‘iloy Bahodirjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annatatsiya: Mazkur maqolada, innovatsion tehnologiyalar haqida hamda dars o‘tish jarayonida ushbu tehnologiyalardan foydalanish usullari haqida aytib o‘tilgan. Innovatsion faoliyat pedagogning o‘z kasbini takomillashtirishdagi mavjud shakl va vositalarni egallashga ijodiy yondashuvini nazarda tutadi. Ta’limdagi innovatsiyalar va innovatsion faoliyat haqida barqaror, hammaga maq’ul bo‘lgan ilmiy tasavvurlar va innovatsion-pedagogik faoliyat haqida barqaror va hammaga maq’bul bo‘lgan ilmiy tasavvurlar, tasniflar shu paytgacha mukammal tarkib topgan emasligini ham e’tirof etish lozim.