O'ZBEKISTONDA VENCHUR KAPITALINING ROLI VA UNING STARTAPLARGA TA`SIRI - Ergashov Sherzod Abduxoliq o`g`li ,; Ergashov G`ayrat Abduxoliq o`g`li , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada O'zbekistondagi venchur kapitali va startaplar sohasidagi rivojlanishga doir ko'rsatmalar, qonunlar va qarorlarni tahlil qiladi.Unga qo'shimcha, venchur kapitalining moliyaviy yordamlashuvda o'ynagan roli haqida ma'lumot beriladi.