ABDULLA QODIRIYNING "O‘TKAN KUNLAR" ROMANIDA MADANIYAT TILI - Jumayeva Diyona Bahodir qizi , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Maqolada o‘zbek adabiyotining serqirra adibi, adabiyotimiz tarixida o‘z asarlari bilan o‘chmas iz qoldirgan benazir poetik tafakkur egasi Abdulla Qodiriyning "O‘tkan kunlar" romanida qahramonlar suhbati va ichki hissiyotlarini madaniy til vositasida tasvirlash mahorati haqida so‘z yuritiladi.