ONA TILI VA O‘QISH SAVODXONLIGI DARSLARIDA O‘QUVCHILARNI KREATIV FIKRLASHGA O‘RGATISH. - Ortiqova Nilufar Erkin qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada boshlang'ich sinf o‘qituvchilar o‘z o'quvchilarining ona tilini o‘rganishda kreativ qobilyatlarini rivojlantirishga maqsadida foydalanish lozim, o'qituvchi vazifalari haqidagi kerakli ma'lumotlar va manbalar keltirib o'tilgan. Maqolada berilgan ma'lumotlar asosida o'qituvchilar va ota- onalar o'zilari uchun kerakli tavsiyalarni olishlari mumkin.