DORIVOR ZANJABIL O’SIMLIGINING DORIVORLIK XUSUSIYATLARI VA UNING TIBBIYOTDA QO’LLANILISHI. - Eshchanov Jo‘shqin Yusupbay o‘g‘li ,; Amanova Mavluda Mustafaqulovna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada zanjabil o'simlikining dorivor xususiyatlari va uning tibbiyotda turli xil qo'llanilishi o'rganiladi. U mavjud adabiyotlarni chuqur tahlil qiladi, zanjabilning dorivor ta'sirini o'rganishda qo'llaniladigan usullarni batafsil bayon qiladi, asosiy topilmalarni taqdim etadi va ularning oqibatlarini muhokama qiladi. Maqola kelajakdagi tadqiqotlar va tibbiy muolajalarda amaliy qo'llanmalar bo'yicha tavsiyalar bilan yakunlanadi.