AHOLI VBANDLIGINI TA`MINLASHNNG NAZARIY VA HUQUQIY ASOSLARI - Izzatillayev Mirjalol Odiljon o`g`li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Bugungi rivojlanib borayotgan jamiyatimizda aholi bandligini ta`minlash davlatning asosiy funksiyalaridan biri hisolanadi. Aholini sifatli mehnat sharoitlari bilan ta`minlash, o`zini o`zi band qilgan shaxslarning rag`batlantirilishi, tadbirkorlikni qo`llab quvvatlash ushbu funksiyani ta`minlashda o`zining ijobiy natijasini ko`rsatib kelmoqda. Mazkur maqola Aholi bandligini ta`minlashning bugungi kundagi holatini va qonunchilikda belgilangan normalar tuzulishi haqida ma`lumot beradi.