YOSHLAR IJTIMOIY KAPITALINI SHAKLLANTIRISH MASALALARI - Xo‘jamqulov Adham Qo‘chqor o‘g‘li , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada “O‘zbekiston – 2030 strategiyasi”ning mazmun- mohiyati ilmiy jihatdan yoritilgan. Shuningdek, “Yangi O‘zbekiston - ijtimoiy davlat” tamoyili asosida yoshlar ijtimoiy kapitalini shakllantirishga oid taklif va tavsiyalar berilgan.