INKLYUZIV TA’LIMNI TASHKIL ETISHDA PSIXOLOGLAR FAOLIYATINING AHAMIYATI - Tohirova Mohigul Umir qizi , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Biz ushbu maqolada psixologning inklyuziv ta’lim-tarbiya berish jarayonini tashkil qilishda kasbiy etikasi va mahorati hamda inklyuziv ta’limni tashkil etishga qo‘yiladigan talablarni o‘rgandik. Shuningdek, maqolada inklyuziv ta’lim tizimida o‘qituvchilarning kasbiy mahorati oshirish va alohida ehtiyojli bolalar bilan ishlashning o‘ziga xos xususiyatlari ko‘rib chiqilgan va interaktiv texnologiyalar yordamida yanda rivojlantirish tamoyillari ko‘rib chiqilgan.