O‘ZBEK ADABIYOTIDA G‘AZALLAR JILOSI - Sotiboldiyev Dilhayot Qobuljon o‘g‘li , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada g‘azal janrining tavsifi, o‘zbek adabiyoti ijodkorlari tomonidan yaratilgan g‘azallarning qisqacha sharhlari bayon etilgan.