BOLALARDA BRONXIAL ASTMANING XURUJINI KOMBINATSIYALANGAN INGALYATSION PREPARATLAR BILAN DAVOLASH SAMARADORLIGI. - Muydinova Nargiza Muxtorjonovna. (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola bolalarda bronxial astma xurujlarini davolashda kombinatsiyalangan inhalatsiyali dorilarning samaradorligini o'rganadi. Biz terapevtik natijalarni baholaymiz, samaradorligini monoterapiya bilan taqqoslaymiz va kombinatsiyalangan inhalatsiya terapiyasining mumkin bo'lgan foydalari va yon ta'sirini tahlil qilamiz. Tadqiqot keng qamrovli adabiyotlarni o'rganish, klinik tadqiqotlar va kuzatuv ma'lumotlariga asoslangan.