СУВ ОМБОРЛАРИ ВА КАНАЛЛАРНИ ЛОЙҚА ЧЎКИНДИЛАРДАН ТОЗАЛАШ УСУЛЛАРИ - Сайидов М.Т,; Довлатов З.Б,; Хидирбаева Г.Н,; Эрназаров А.Қ,; Авезова М.Б,; Исматова А.,; Зарипова Н, (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация: Мақолада, сув омборлари ва каналларни лойқа чўкиндилардан тозалаш усуллари келтирилган.