KASBNI TO‘G‘RI TANLASH KELAJAK UCHUN POYDEVORDIR - Ollaberganova Marhabo Azodovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada har qanday kasb egasi o‘z sohasini to‘g‘ri tanlay olishi uchun qanday kasbiy va shaxsiy talabalarni bilishi lozimligi masalasi keng tarzda tahlil etilgan. Shuningdek, hayot sifatini oshirishda soha egasining o‘zi bajarayotgan faoliyatidan qanchalik darajada qanoat hosil qilishi, o‘z hayotidan mamnunlik darajasi ham muhim ekanligi asoslangan.