OLIY TA’LIM TASHKILOTI TALABALARIDA ILMIY DUNYOQARASHNI SHAKLLANTIRISH SHARTLARI VA TALABLARI. - Ro‘zmetova Farangiz Azamatovna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Anatatsiya. Ushbu maqolada Oliy ta’lim tashkiloti talabalarida ilmiy dunyoqarashni shakllantirish asoslari ko‘rsatib berilgan.