TEACHING LANGUAGE SKILLS - Abdurazzoqova Nozima ,; Azzamova Nigora , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola til ko'nikmalarini o'rgatish haqida ma'lumot beradi, talabalarga maqsadli tilda tinglash, gapirish, o'qish va yozish qobiliyatlarini rivojlantirishga yordam berishni o'z ichiga oladi. U til ko‘nikmalarini samarali o‘rgatish o‘quvchilarning ehtiyojlari va maqsadlaridan kelib chiqib, kommunikativ va mazmunli bo‘lishi kerakligi haqida ma’lumot beradi.