NODIRSHOX AFSHOR VA UNING MARKAZIY OSIYO GEOSIOSIY HAYOTIGA TA’SIRI - Ahmedov Jasurbek , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Nodirshox Afshor va uning Markaziy Osiyo geosiosiy hayotiga ta’siri va Nodirshox ning Samarqand ,Xiva va Buxoro hududiga yurishlari va bu yurishlarining ahamiyati haqida gap boradi.